19 Ekim Pazartesi saat 8:30’daki TES 111E Project I dersimiz Mimarlık ve Endüstriyel Tasarım Bölümleri için 10.00 -11.00 arası, Şehir ve Bölge Planlama, İç Mimarlık ve Peyzaj Mimarlığı Bölümleri için 11:30 – 12.30 saatlerinde yapılacaktır. Fakültemizin, Bölümlerimizin ve birinci yıl eğitiminizde önemli bir yer alacak Temel Stüdyo derslerinin tanıtıldığı bu oryantasyon dersine hepiniz davetlisiniz.

Lütfen İTÜ uzantılı epostalarınızı kontrol ediniz, size tüm duyurular ve Zoom davetiyeleri bu eposta üzerinden iletilecektir.

Not: Zoom oturumlarını İTÜ uzantılı epostalarınız ile açmanız gerekmektedir.

Your first course, TES 111E Projet I on Monday morning will be held between 10:00 – 11:00 for Architecture and Industrial Design students and between 11:30 – 12:30 for Urban and Regional Planning, Interior Design and Landscape Design students. You are all invited to this meeting where we will share with you information on our Faculty, your departments and the Foundation Studio, which will be a critical part of your first year education.

Please make sure you check your ITU emails frequently because we will be sharing our announcements and Zoom invitations over this email.

Note: You will need to open your Zoom sessions with your .itu.edu.tr emails.